Om Greklandsbloggen

imageHej och välkommen hit. Jag som håller i bloggen heter Rita och har ett sånt där långt grekiskt efternamn som har lika många stavningar och uttal som människor. 🙂 Alla ni ungar till grekiska föräldrar och även ni invandrade greker vet precis hur det är med det där.

Men att växa upp i Sverige och försöka beskriva hur vackert Grekland är och hur mycket mer det är än bargatorna på Kos och den barnvänliga stranden i Chania har inte varit lätt. Så här är bloggen, och min version av vad Grekland är.

Greklandsbloggen finns även på Instagram.

Använd formuläret nedan om du undra något eller bara vill komma i kontakt med mig.

Kalosorises!

4 Comments

 1. Hej Rita!

  Vilken underbar blogg!! Jag är syrier som bor i Sverige. Trots de få tal gångerna jag varit i Grekland så är jag förälskad i det här landet!! Jag kan inte förklara varför! Kanske ett hemligt band!? Min farfar har ett grekiskt namn, Emtanius, fast han kommmer från Syrien! I år blir det en resa till Samos! Tack igen för allt du skriver!!

  Reply

  • Tack för att du tittar in 🙂 återkom gärna efter din Samosresa och berätta hur det var. Jag tror att alla vi runt Medelhavet har ett band och en förståelse för varandra 🙂

   Reply

 2. Hej Rita. Vilken tur att jag hittade din blogg. Per heter jag. Många Greklands resor har det blivit genom åren, senast för ett år sedan. Jag klättrade då omkring i ravinerna på Kreta. En mäktig upplevelse. Nu är jag sugen på Pindos nationalpark. Har du några tips om vandrarhem el dyl. Vore kul om du hörde av dig. Hälsar Per.

  Reply

Kommentera

Required fields are marked *.